divendres, 1 de setembre del 2017

Postals antigues del Masnou - C.O.

Carles Orta (C. O.)

BIOGRAFIA
Carles Orta?

SIGNATURA
"C. O."

DATA DE LES POSTALS DEL MASNOU 
1905-1915?

POSTALS
CALLE DE ADRA


CALLE DE SANTA ROSA


CALLE DESEADA _ TORRE RIBAS


CALLE GADITANA


CASA TORRE DEL EXCELENTISIMO SR. J. MALUQUER
(Situat al carrer de Pere Grau, 8)


CASA TORRE DE DON JOSÉ MARTÍ
(Casa de Josep Martí Casals situada a l'actual plaça de Catalunya, anomenada actualment Can Millet o Can Patatetes) FONT: http://elmasnouterrademar.cat/can-millet.php


CASINO


ESCUELA MASNOUENSE DE DON VILLÁ _ CALLE DE SANTA ANA
(Era on hi havia l'escola de Nàutica del Masnou. Actual carrer dels Mestres Villà, 105-107. El carrer es diu així en honor del fundadors de l'escola) FONT: Viquipèdia, carrer dels Mestres Villà. (Al fons es veuen els arbres de la plaça d'Ocata. L'escola és l'edifici doble del centre)



GENOVÉ _ NIU FLORIT
(El Niu Florit era el jardí de la finca de Can Genové, que donava als carrer de Buenos Aires, Joan XIII i Lluís Millet. Es va construir el 1880.) FONT: Gent del Masnou, 172.


TORRE DE DON VICTOR DOTTI _ CALLE DE SAN AGUSTÍN
(Actual secció de la carretera en paral·lel a l'actual carrer de Bergantí Caupolicán, antic carrer de Sant Jeroni) (La torre de Victor Dotti apareix al llibre "L’obra arquitectònica de Bonaventura Bassegoda i Amigó a la vila del Masnou". La Roca de Xeix, 30.)




---
Advertiment legal: Les postals no em pertanyen. Han estat preses, amb finalitats merament il·lustratives, de fonts accessibles al públic a Internet (en especial, pàgines web de subhasta i compra d'objectes de col·leccionisme).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada